GENESIS DATA TILBYR RIMELIG BRUKT OG NYTT DATAUTSTYR OG KONSULENTTJENESTER
Hos Genesis Data vil du finne rimelig datautstyr fra mange produsenter og i mange prisklasser. Enten du er en privatperson eller en bedrift som skal ha førsteklasses utstyr så finner du det her. Vi kan også tilby konsulenttjenester innenfor nettverk, software, skadetakst og forebyggende tiltak på datautstyr og installasjoner, tilbudsutarbeidelse og tilbudsevaluering etc. Ta kontakt så kan vi diskutere dine behov og finne forslag til løsning.

STASJONÆRE PC'er
GÅ TIL BRUKT PRODUKT... SETT SAMMEN DIN EGEN PC...
Vi tilbyr rimelige brukte og nye stasjonære PC'er både som desktop og tower modeller. De selges både med og uten skjerm. Utvalget er som regel ganske stort og dermed muligheten til å velge det man ønsker. Genesis skaffer også det meste av datakomponenter som dekker de fleste sine behov.

For nye produkter kan du gå til valget "sett sammen din egen PC", vår PC konfigurator eller sende e-post om ønsket merke og modell så gir vi deg våre gunstige priser.

BÆRBARE PC'er
GÅ TIL BRUKT PRODUKT... SETT SAMMEN DIN EGEN PC...
Tilbudet av brukte bærbare PC'er varierer sterkt. I perioder kan vi ha mange tilgjengelige modeller, mens i andre perioder kan tilbudet være sterkt begrenset. Hvis du ikke finner din ønskede modell her send oss en e-post så settes du på venteliste og du får en melding tilbake når vi får inn noe som passer for deg.

For nye produkter kan du gå til valget "sett sammen din egen PC", vår bærbare PC-konfigurator eller sende e-post om ønsket merke og modell så gir vi deg våre gunstige priser.

KOMPONENTER
GÅ TIL BRUKT PRODUKT... SETT SAMMEN DIN EGEN PC...
Utvalget av komponenter til bærbare og stasjonære PC’er er relativt stort. I vår liste vil du finne noe eksempler på det som lagerføres. Andre komponenter gis det pris på etter forespørsel. Har du helt spesielle behov send oss en e-post og vi skal se hva vi kan skaffe til deg. I vår liste vil du finne komponenter innenfor eksempelvis harddisker, nettverk, modem, minne, skjerm, kabler, PC-card og programvare.